Tunnetuimmat, pitkät ja pienet, sylinterimäiset sylinterit myydään yleensä 50, 24 ja 10 kappaleen erissä. Jos ostat niitä suurissa erissä tai tukkumyyntinä, säästät lopulta kustannuksissa. Jos joudut joskus ostamaan laadukkaita kermapuristimia, sinun on tiedettävä, mitkä kriteerit tuotteen on täytettävä. Hyvänlaatuiset kermapuristimet on valmistettu kokonaan kierrätettävästä teräksestä, eikä niistä vuoda. On myös mielenkiintoista, että niillä ei ole myöskään käyttöpäivämäärää. Yhdessä pullossa on noin 8 grammaa N2O:ta, mikä riittää oikeaan täyttöön. Joten jos päätät ostaa juuri puhumamme kermapuristimet, varmista, että ne täyttävät kaikki mainitsemasi kriteerit.
Ostamalla jokaisen sylinterin saat 10 % enemmän N2O:ta verrattuna kilpailijoidemme vastaaviin tuotteisiin, ja saumattomien sylinteriemme ansiosta voit hyvästellä epämiellyttävät kemialliset makut.
Kermakapselit – 6x 640 grammaa N2O
Exotic Whipin avulla saat 10 % enemmän kaasua per sylinteri. Tämä tarkoittaa 640 grammaa puhdasta N2O:ta sen sijaan, että markkinoilla tarjottaisiin 580 grammaa.
640 grammaa puhdasta N2O
Maku neutraalilla sylinterillä saat 10 % enemmän kaasua per sylinteri.
Tämä tarkoittaa 640 grammaa puhdasta N2O:ta sen sijaan, että kilpailijamme tarjoaisivat 580 grammaa.
Ei kemiallista jälkimakua
Ainutlaatuisen valmistusmenetelmämme ansiosta valitsemasi maku Exotic Whipille on yksinkertaisesti täydellinen.
Ei kemiallista jälkimakua
Ainutlaatuisen valmistusmenetelmämme ansiosta valitsemasi maku Exotic Whipille on yksinkertaisesti täydellinen.
Tässä blogissa opit kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää N2O:n vaikutuksista ja käytöstä, jotta voit poistaa aiheeseen liittyvät epäilyksesi. ExoticWhipilla toimitamme elintarvikelaatuista dityppioksidia E942.
N2O:n vaikutukset ja käyttö
Kuten ehkä tiedät, dityppioksidia voidaan käyttää monella eri tavalla. Tässä blogissa käsittelemme N2O:n erilaisia vaikutuksia ja käyttötarkoituksia.
Ravintoloissa kokit ja keittiöhenkilökunta käyttävät elintarvikelaatuista dityppioksidia E942 aerosolitankkina vaahdon, alkupaloja, kastikkeita ja kermavaahtoa valmistettaessa ruoan tai juoman kanssa.
Lue tämä artikkeli ja opi, kuinka kermasifonia käytetään kermojen ja jälkiruokien valmistuksessa.
Dityppioksidia käytetään ei vain elintarviketeollisuudessa ja vapaa-ajalla.
Kermavaahdotin on alumiinista tai kovetetusta teräksestä valmistettu laite, joka toimii joko 8 gramman kaasupatruunoilla tai suuremmilla 580 gramman tai 640 gramman patruunoilla puristaakseen kannua ja liuottaakseen kaasun välittömästi nesteeseen. Kun kermavaahdotin avataan painamalla kytkintä, neste puristuu korkean paineen vaikutuksesta suuttimen kautta, jolloin ilmakuplat suurenevat murto-osassa sekunnista ja neste muuttuu esimerkiksi kermavaahdoksi.
Miten kermavaahdotin oikeastaan valmistaa kermavaahtoa?
Kermavaahdon valmistamiseen tulisi käyttää paksua (vaahdottavaa) kermaa. Tällä kermalla on ihanteellinen rasvapitoisuus 27–36 %. Kun N2O-kermalaturia kaadetaan kannuun, N2O hajoaa rasvaan. Kun kytkintä painetaan, se vapauttaa voiman, joka laajentaa naurukaasua rasvahiukkasissa, mikä yhdessä johtaa kermavaahdon muodostumiseen.